Tornar a obres destacades

El ferro forjat del Reial Monestir de Santa Maria de Poblet.

L'any 1941, amb el retorn dels monjos al monestir, després de la desamortització de Mendizábal, començaren els primers treballs de restauració del monestir, i aquí també comença la relació del monestir amb els ferrers de Cal Biel. Des d'aquell any i fins avui, la nostra relació amb la comunitat del monestir ha estat molt més que una relació comercial.

Les feines realitzades pel monestir de Poblet al llarg dels anys, son una gran mostra del treball que ha sortit del fornal de casa nostra. Aquí només en mostrarem les peces més representatives. Per veure'n algunes més, podeu fer la visita turística al monestir, encara que moltes altres obres queden reservades dins la privacitat dels murs i la clausura de la comunitat.

Per ultim, i reafirmant la nostra relació amb la comunitat del monestir, volem donar a conèixer un bonic detall. A l'interior del monestir hi ha un petit cementiri per la comunitat, en ell, totes les creus han estat forjades pels ferrers de cal Biel. Aquest es l'ultim present que fem als membres de la comunitat. 
Comparteix l'obra: